Notranje žaluzije so lahko zelo praktične za vsa okna

Ko sem se preselila v novo stanovanje, sem bila zelo vesela. Res sem končno prišla nekam na svoje, imam svoja pravila, po svoje urejeno in tako dalje. Res sem bila zelo zadovoljna. Sem pa seveda tudi nekaj precej spregledala in to so bila okna in sama postavitev stanovanja.

Okno sem imela postavljeno direktno proti soncu, kar pomeni, da sem imela res močno svetlobo v stanovanju. To je bilo seveda perfektno za moje rastline, saj so vse potrebovale zelo veliko svetlobe, ampak mene pa je to precej motilo, še posebej, ko sem delala od doma.

Notranje žaluzije so lahko zelo praktične za vsa okna

Nisem vedela, kaj točno bi naredila in potem seveda začneš brskati po spletu. Našla sem notranje žaluzije. Mislila sem si, da bi to lahko bila res dobra rešitev zame. Res sem kupila notranje žaluzije in jih zmontirala na moja okna. Montaža je bila zelo enostavna in res sem bila zadovoljna z njimi. Notranje žaluzije so namreč res zelo nezahtevne.

Vse kar sem rabila delati je, brisanje prahu. Okenske police sem imela proste, ker ni bilo zaves, rože sem lahko dala na okenske police in tako sem imela še več prostora v stanovanju. Rastline so dobile še vedno dovolj svetlobe, jaz pa sem lahko notranje žaluzije tudi zagrnila, takrat ko sem delala, da sem lahko delala v miru in brez glavobola. Mene je namreč zelo bolela glava, saj mi je sonce konstantno svetilo v glavo in nisem morala normalno delati. To je bil seveda velik problem, ker v tem primeru nisem naredila skoraj nič.

Sedaj sem zelo mirna, sem zadovoljna, prav tako so tudi moje rastline zelo zadovoljne in to je vse kar rabim. Lahko delam veliko časa od doma, ker imam do svoje pisarne kar nekaj kilometrov in če sem lahko doma, zakaj pa ne. Imam dobro okolje v katerem lahko delam in to je vse kar je pomembno.