+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Predstavitev sejnih sob

Hotel Betnava je prilagojen poslovnemu turizmu. V hotelu Betnava vam nudimo pestro poslovno ponudbo za pripravo seminarja ali drugega poslovnega dogodka v Mariboru, sam poslovni dogodek pa lahko zaokrožite z izbranim kavnim odmorom.

 

Naše sejne sobe in sejne dvorane se ponašajo z vrhunsko tehnično opremo. Primerne so za različne delavnice, seminarje, izobraževanja, novinarske konference, vikend delavnice ter ostale poslovne dogodke. 

 

V pritličju hotela se nahaja sejna dvorana AB, ki se lahko pregradi v dve ločeni sejni sobi (sejno sobo A in B). Dvorana je avdio in video opremljena (projektor, kino platno, CD/DVD/DIVX predvajalnik, daljinski mikrofon z ozvočenjem, snemalna naprava, LCD zaslon, demo tabla z listi) in kot taka gostom zagotavlja brezbrižno in nemoteno uporabo.

 

Pred dvorano se nahaja prostorna avla - galerija, kjer vam lahko pripravimo izbrano pogostitev ob prihodu ali med odmori. 

 

V drugem nadstropju se nahaja restavracija Betnava, ki se ob priložnostih spremeni v sejni prostor, prostor za druženje, delavnice, workshope in različna slavja. Ob tem vam nudimo pester izbor pogostitev in kavnih odmorov. V sejni sobi je na voljo brezžični internet, projektor, kino platno in demo tabla z listi. Dostop do sejne sobe je mogoč tudi z dvigalom.

 

Hotel razpolaga še z dvema poslovnima pisarnama, ki se prav tako nahajata v drugem nadstropju. Business office A je poslovna pisarna, ki sprejme do pet oseb. V sejni sobi je velika miza, tiskalnik, dostop do brezžičnega interneta, demo tabla z listi, projektor in platno. Možna je postrežba kavnih odmorov v samo pisarno. Enaka ponudba velja tudi za Business office B, ki je, za razliko prve, večja in sprejme do dvajset oseb. Ti dve sejni sobi sta primeren prostor za sestanke ali manjše delavnice, služita pa lahko tudi za najem poslovne pisarne. 

 

 

Izbirate lahko med različnimi velikostmi sejne dvorane in postavitvami:

 

Sejna dvorana Št. udeležencev
(kino postavitev)
Št. udeležencev
(šolska postavitev)
Št. udeležencev
(omizje)
DVORANA A 50 oseb 28 oseb 28 oseb
DVORANA B 50 oseb 28 oseb 28 oseb
DVORANA AB 110 oseb 62 oseb 62 oseb
DVORANA Betnava 70 oseb 32 oseb 32 oseb
BUSINESS Office A / / 6 oseb
BUSINESS Office B 12 oseb / 12 oseb

 

Za dovršene poslovne dogodke pa v restavraciji hotela Betnava nudimo še poslovne zajtrke, kosila in večerje, ki so prilagojeni željam in zahtevam organizatorja. 

Izbirate lahko med naslednjimi kavnimi odmori:

Coffe break A:
pomarančni sok, voda, kava, mleko, čaj, sladko-slano pecivo 4,50 € / osebo

 

Coffe break B:
pomaračni sok, jabolčni sok, voda, kava, mleko, čaj, sveža sadna pita 5,00 € / osebo

 

Coffe break C:
pomaračni sok, jabolčni sok, voda, kava, mleko, čaj, kanapeji lokalnih dobrot (mesni, sirni)  6,00 € / osebo

 

Coffe break D:
pomaračni sok, jabolčni sok, voda, kava, mleko, čaj, sezonsko rezano sadje, finger food lokalnih sestavin 8,00 € / osebo

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja ter želim prejemati novosti v ponudbi, promocijska sporočila in koristne nasvete.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.