+386 059 344 100 hotel@betnava.si

O nas

Verjamemo v moč pozitivnega mišljenja in v to, da se vse zgodi z razlogom. In verjamemo, da nas je ta energija čudežno povezala - iz različnih koncev, različnih profesij, z različnimi spretnostmi in sposobnostmi, ki se, po nekem čudnem kopitu, med seboj skladno dopolnjujejo.

 

Leta 2013 smo ustanovili podjetje 5 START d.o.o. ter pod njegovim okriljem na novo odprli vrata Betnava hotela Maribor.

Na naslednjo stopničko smo stopili aprila 2018, s prevzemom že drugega hotela v mestu – Maribor INN hotela. Tja smo prenesli že uveljavljen način delovanja iz Betnave in hotel v rekordnem času ponovno postavili na zemljevid mariborskih hotelov.

 

Tako danes dihamo z Betnavo in INN-om. Tako kot prvi dan, se veselimo vsake posamezne rezervacije, trdno preučujemo vzroke vsake prejete kritike, neumorno iščemo nove ideje in možnosti razvoja, ob tem pa zmeraj polni optimizma gledamo v prihodnost.

 

Vizija našega podjetja je postati najboljši, gostom najprijaznejši, ponudnik nastanitvenih zmogljivosti v Mariboru in regiji, odličen delodajalec z zaupanja vredno ekipo sodelavcev, ki na vseh ravneh poslovanja deluje zanesljivo, povezovalno in lokalno naravnano. Trdno smo prepričani, da je naše poslanstvo povečati število gostov in njihovih nočitev v naši regiji. In v tem duhu začenjamo vsak delovni dan.

In tako kot na začetku, ko smo na novo oblikovali in vzpostavljali celotni sistem poslovanja, še danes stojimo za našim izrekom:

 

Delati dobro, uspešno in predvsem v zadovoljstvo naših gostov - k temu cilju stremimo, da bo naša zgodba, zgodba o uspehu.

 

Slutimo, da ga bomo s seboj ponesli še na kakšno novo lokacijo.

 

E-novice
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.