+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Sharing točka

E-kolesa

Prvi hotel v Mariboru z E-bike sharing točko

 

Skupaj s podjetjem Oven, Betnava hotel Maribor ponudja prvo hotelsko E-bike sharing točko.

 

Dve moderni E-kolesi sta na voljo vsem hotelskim gostom in obiskovalcem našega prelepega mesta.

 

Podjetje Oven, skupaj z Betnava hotelom Maribor uresničuje vizijo zelenih urbanih središč s sharingom električnih koles v Mariboru in okolici. Eden izmed ciljev projekta je oživitev mestnega jedra, saj je izposoja električnih koles zanimiva za turistične namene in tudi odlična alternativa za avtomobilski ali javni prevoz. S kolesom se izognemo stroškom prevoza in parkiranja ter z manjšimi izpusti pripomoremo h kakovosti zraka v mestnih središčih. Podjetje Oven Elektro Maribor d.o.o. je eno prvih podjetij na Štajerskem, ki uspešno pospešuje trajnostno mobilnost, zelene vire energije in je eden bolj aktivnih pobudnikov pri povezovanju podjetij ter skupnosti, ki lahko pripomorejo k zmanjševanju ogljičnega odtisa na vseh ravneh družbe. Letos so posebej aktivni z novimi projekti na področju urbane mobilnosti, stalno širijo ponudbo električnih prevoznih sredstev in občane vabijo k izposoji električnih koles. 

 

Si želite izposoditi kolo?

Na voljo smo vam na spodnjih kontaktih:

Recepcija Betnava hotela Maribor****

Tel: 059 344 100

E: hotel@betnava.si

 

E-novice
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.