+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Pričakujemo vas

na drugih lokacijah

Prijazno pozdravljeni,

 

ste želeli preveriti kaj se dogaja z Betnava hotelom Maribor?

 

Vsaka zgodba je del poti, ki jo 5 Startovci ustvarjamo. Betnava je bila ena izmed naših uspešnic, naš best seller. Napisali smo dobro zgodbo in zaključili smo jo na vrhuncu našega poslovanja. Covid situacijo, ki se je turizma dotaknila še posebej globoko, smo obrnili sebi v prid in se odločili, da se odpravimo novim izzivom naproti.

 

Čutili smo v sebi, da imamo še veliko dobrih zgodb, ki jih lahko prelijemo v naše nove objekte. Spet smo vdahnili novo življenje osamljenemu biseru na vrhu Pohorja, ki je kot pepelka čakal na našo čarobno paličico.

 

Vas zanima kje čaramo?

 

Pohorje Village Wellness & Spa Resort. Tam nas najdete. Digitalno se sprehodite skozi naš resort: https://pohorjevillageresort.si/ in se prepričajte zakaj vemo, da vas bomo z znanjem, kvaliteto in gostoljubnostjo ponovno prepričali.

Radi smo bili del vaših poslovnih življenj, prav vsak gost je bil za nas dragocen. Vse to in še veliko več, pa vam lahko sedaj ponudimo na Pohorju v Pohorje Village Wellness & Spa Resortu. 

 

Pohorje Village Wellness & Spa Resort

 

Še naprej pa vas s prenovljeno in osveženo ponudbo pričakujemo v

Maribor INN hotelu: https://www.inn-mb.si/sl/mariborinnhotel.html,

kjer ostajamo vaš partner v poslovnem segmentu gostov. V luči zagotavljanja najvišjega standarda varovanja našega in vašega zdravja, vam nudimo popolnoma brezkontaktno prijavo in odjavo gosta.

 

Maribor INN hotel

 

Postali smo tudi ekskluzivni zastopnik za Slovenijo, Hrvaško in Srbijo za pametno tehnologijo, ki napoveduje nov trend v hotelirstvu:  https://fivestar.si/smart-app/

 

5 START BE SMART

 

Ste mislili, da je to vse?

 

Najdete nas tudi v Gostilni Modra frankinja:  https://www.gostilna-mf.si/

ki je namenjena dogodkom zaključenih družb in za vas deluje v sklopu Maribor Inn hotela na Tezenski dobravi.

 

 

Gostilna Modra Frankinja

 

Smo neusahljiv vrelec idej in v naši regiji nenehno vidimo vse te čudovite zgodbe, ki samo čakajo na svojo veliko priložnost, da z našo pomočjo zasijejo v vsej svoji lepoti.

Se nadaljuje…

 

 

 

Vaša 5 START ekipa ali bolj znani kot Vasja, Gabrijela, Aneseja in Natalija

 


Poh♡rje vabi.

 

 

Dobrodošli v POHORJE VILLAGE WELLNESS & SPA RESORT

 

Pohorje Village Wellness & Spa Resort je prikupno gorsko naselje, ki se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine na MARIBORSKEM POHORJU. Zgolj 300 m oddaljeno od zgornje postaje pohorske Vzpenjače in največjega slovenskega smučišča.

Zgrajeno je v ličnem lesenem alpsko-gorskem stilu in umeščeno na gozdno jaso prekrasnega pohorskega gozda.

RESORT sestavljajo štirje namestitveni objekti, ki vsak zase ponujajo edinstveno doživetje. Pustijo vas v  miru in tišini, s pogledi, ki telo preplavljajo z občutkom miru in dišijo po obljubi, da je pred vami dan poln aktivnosti ali pa samo ležerno poležavanje in razvajanje v WELLNESS HIŠI POHORJE VILLAGE  – Tišina gozda.

Pri nas si dan krojite po svoji meri. Mi vam samo ponujamo čudovite možnosti izbire.

 

Več o naši ponudbi najdete na: www.pohorjevillageresort.si

 

 


E-novice
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.