+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Se vidimo kmalu

na novi lokaciji

Dragi naši,

 

vsaka zgodba je del poti, ki jo 5 Startovci ustvarjamo. Betnava je bila ena izmed naših uspešnic, naš best seller. Napisali smo dobro zgodbo in zaključili jo bomo na vrhu. Situacijo, ki se je turizma dotaknila še posebej globoko, smo obrnili sebi v prid in se odločili, da se odpravimo novim izzivom naproti.

V sebi imamo še veliko dobrih zgodb, ki jih bomo prelili v naše nove objekte, spet bomo vdahnili novo življenje objektu, ki kot pepelka čaka na našo čarobno paličico.

 

Radi smo bili del vaših poslovnih življenj, prav vsak gost je bil za nas dragocen. Vse to in še veliko več, vam bomo kmalu spet ponudili.  Samo omislili smo si novo obleko. Pravzaprav več njih, z eno bomo plesali v samem centru našega lepega mesta, spet z drugo vas bomo zapeljali med zelene gozdove Pohorja. Povabili vas bomo v novo zgodbo in vemo, da bomo spet našli veliko dobrih razlogov za sodelovanje.

 

S prenovljeno in osveženo ponudbo pa vas še naprej pričakujemo v Maribor INN hotelu, kjer še naprej ostajamo vaš partner in pri ustvarjanju spominov na družabnih dogodkih v Gostilni Modra frankinja.

Se nadaljuje ... :)

 

Vaša 5 START ekipa ali bolj znani kot Vasja, Gabrijela, Aneseja in Natalija

 


 

Marib♡r - te vabi.

 

Oglejte si naše osebno povabilo v naše prelepo mesto in predstavitev naših paketov.

 


E-novice
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.