+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Hiša kulinaričnih dobrot

Vino in kulinarika predstavljata pomemben del slovenske in štajerske tradicije. Ko zadiši iz Restavracije Betnava se ve, da se obetajo slastni gurmanski užitki. Izbrane sestavine izpod spretnih rok naših kuharskih mojstrov ustvarjajo harmonijo okusov. Izvrstni hrani se podajo tudi naša odlična vina, ki jedi nadgradijo v kulinarično doživetje.

 

 

Restavracija Betnava

Ena izmed odličnih restavracij v Mariboru se nahaja v samem hotelu in ni namenjena izključno hotelskim gostom. Dnevno nudimo samopostrežni zajtrk in večerjo, ki je pripravljen iz svežih in raznovrstnih dobrot. 

 

Na bogato obloženem pultu najdemo interkontinentalni zajtrk, ki združuje okuse in želje gostov iz številnih držav. Zraven pristnih slovenskih jedi ter znanih sestavin angleškega zajtrka nudimo še tople jedi (jajčka na različne načine, klobase, pečeno zelenjavo, omlete po izboru gosta), solate, sveže stisnjene sokove, široko ponudbo sadja in različnih sadnih kompotov ter sladka presenečenja. Ob naročilu pa nudimo tudi prilagojeno prehrano, kot so jedi brez glutena ali laktoze. Obiskovalcem naše restavracije in fitnesa je na voljo tudi zdrava oziroma fitnes prehrana. 

 

Za večerjo je na voljo izbor izvrstnih menijev. Zadovoljni s postrežbo in kreacijami izkušenih kuharjev se boste z veseljem vedno znova vračali k nam.

 

V Restavraciji Betnava organiziramo tudi različne pogostitve za zaključene družbe, družinska srečanja in poslovne dogodke, posebno pozornost pa posvečamo organizaciji poročnih slavij.

 

Del večera v restavraciji Betnava je možno preživeti tudi v sklopu paketa Večer zame in moje prijateljice

 

Restavracija sprejme do 90 oseb.

 

 

Delovni čas

Zajtrk
Pon -Ned: od 7.00 do 10.00       8,00 € / osebo

 

Večerja

Pon - Ned: od 19.00 do 21.00

Obvezna predhodna rezervacija.

    od 15,00 € / osebo
E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki