+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Poslovna kulinarika

Posebnost naše restavracije so poslovni zajtrki. Zajtrk predstavlja najpomembnejši obrok v dnevu - napolni nas s potrebno energijo za delo in dodatno spodbudi h kreativnemu razmišljanju. 

 

Povabite svoje poslovne partnerje na sestanek v Betnavo, kjer lahko tudi po okusnem lokalnem zajtrku posedite ob odlični kavi in v miru izpeljete vaš poslovni sestanek. Sestanek s poslovnimi partnerji lahko izpeljete tudi kot poslovno kosilo ali poslovno večerjo. Po želji pa vam organiziramo tudi druge oblike poslovnih pogostitev. V restavraciji je omogočen dostop do brezplačnega brezžičnega interneta.

 

V Restavraciji Betnava organiziramo tudi različne pogostitve za zaključene družbe, poslovne zabave, tematske večere ali brunche. 

 

Restavracija sprejme do 90 oseb.

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki