+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Meniji

Meniji so v Restavraciji Betnava še posebej skrbno izbrani. Za njih, z veliko mero ljubezni do kuhe, ogromnim predznanjem in občutkom za želje gosta, skrbi šef kuhinje, Sebastijan Matajič.


Skrbimo za to, da so meniji sezonsko obarvani, da v jesenskem času vaše brbončice razvajamo z rjavimi odtenki, pozimi pa jih popeljemo po strminah snežne pravljice. Seveda imamo ob tem v mislih tudi vaše želje in predloge.

 

Restavracija Betnava je mesto odlične kulinarike v Mariboru, po želji vam lahko pripravimo tudi meni v kombinaciji ali pa kar v celoti v zvezi s športno prehrano, Halal prehrano, posebno in zdravo prehrano. Za vse pa lahko poskrbimo tudi v obliki cateringa v mestu Maribor.  


Da pa vendarle potešimo vašo radovednost, vam prilagamo primere menijev. Naj vam služijo le kot orientacija, ob vašem dogodku pa se le prepustite kreativnim mislim in spretnim rokam naših kuharskih mojstrov.

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki