+386 059 344 100 hotel@betnava.si

O nas

Verjamemo v moč pozitivnega mišljenja in v to, da se vse zgodi z razlogom. In verjamemo, da nas je ta pozitivna energija čudežno pripeljala do Betnave - iz različnih koncev, različnih profesij, z različnimi spretnostmi in sposobnostmi, ki se, po nekem čudnem kopitu, med seboj skladno dopolnjujejo.


Tako danes dihamo z Betnavo, se, tako kot prvi dan, veselimo vsake posamezne rezervacije, trdno preučujemo vzroke vsake prejete kritike, neumorno iščemo nove ideje in možnosti razvoja, ob tem pa zmeraj polni optimizma gledamo v prihodnost.


In tako kot na začetku, ko smo na novo oblikovali in vzpostavljali celotni sistem poslovanja, še naprej trdno stojimo za našim izrekom:


Delati dobro, uspešno in predvsem v zadovoljstvo naših gostov - k temu cilju stremimo, da bo naša zgodba, zgodba o uspehu.

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki