+386 059 344 100 hotel@betnava.si

O nas

Verjamemo v moč pozitivnega mišljenja in v to, da se vse zgodi z razlogom. In verjamemo, da nas je ta energija čudežno povezala - iz različnih koncev, različnih profesij, z različnimi spretnostmi in sposobnostmi, ki se, po nekem čudnem kopitu, med seboj skladno dopolnjujejo.

 

Leta 2013 smo ustanovili podjetje 5 START d.o.o. ter pod njegovim okriljem na novo odprli vrata Betnava hotela Maribor.

Na naslednjo stopničko smo stopili aprila 2018, s prevzemom že drugega hotela v mestu – Maribor INN hotela. Tja smo prenesli že uveljavljen način delovanja iz Betnave in hotel v rekordnem času ponovno postavili na zemljevid mariborskih hotelov.

 

Tako danes dihamo z Betnavo in INN-om. Tako kot prvi dan, se veselimo vsake posamezne rezervacije, trdno preučujemo vzroke vsake prejete kritike, neumorno iščemo nove ideje in možnosti razvoja, ob tem pa zmeraj polni optimizma gledamo v prihodnost.

 

Vizija našega podjetja je postati najboljši, gostom najprijaznejši, ponudnik nastanitvenih zmogljivosti v Mariboru in regiji, odličen delodajalec z zaupanja vredno ekipo sodelavcev, ki na vseh ravneh poslovanja deluje zanesljivo, povezovalno in lokalno naravnano. Trdno smo prepričani, da je naše poslanstvo povečati število gostov in njihovih nočitev v naši regiji. In v tem duhu začenjamo vsak delovni dan.

In tako kot na začetku, ko smo na novo oblikovali in vzpostavljali celotni sistem poslovanja, še danes stojimo za našim izrekom:

 

Delati dobro, uspešno in predvsem v zadovoljstvo naših gostov - k temu cilju stremimo, da bo naša zgodba, zgodba o uspehu.

 

Slutimo, da ga bomo s seboj ponesli še na kakšno novo lokacijo.

 

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki