+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Lokacija

Zemljevid

 

 

Kaj se nahaja v bližini?

 

Betnava Hotel Maibor**** se nahaja na Ulici Eve Lovše 15 v Mariboru, v mestni četrti Tabor, ob novem blokovskem naselju Betnavski park. Stoji blizu mestne vpadnice, hitre ceste, ki povezuje vse glavne avtoceste, ki tečejo skozi mesto Maribor: A1, A4, A5, E57 in E59, in industrijske cone Maribor.

V samem kompleksu hotela se nahaja Deželna Banka Slovenije, Atet - Rent a car in zavarovalnica Adriatic Slovenica. V neposredni bližini pa najdemo tudi Mercator center Tabor, Dvorano Tabor, Ledno dvorano Tabor, Športni park Tabor (Železničar), Atletski stadion, Planet Tuš, Mariborski vodovod, Energetiko Maribor in večje trgovine: Lidl, Comtron, Obi, Dipo, Rutar, E.Leclerc Maribor, Bauhaus, Merkur center Maribor, Harvy Norman, Amis Maribor in druge. 

Le 3 minute vožnje je od hotela oddaljeno Mariborsko Pohorje z Vzpenjačo (žičnice in gondola).

 

 

 

GoOpti prevozi do hotela

 

Naš partner GoOpti nudi prevoze iz večjih letališč prav do vrat hotela.

Več informacij lahko najdete tukaj.

 

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki