+386 059 344 100 hotel@betnava.si

O Betnava hotelu Maribor

Betnava hotel Maribor je moderno zasnovan mestni hotel, ki se nahaja na južnem obrobju mesta Maribor, neposredno ob Betnavskem gozdu. Od strogega centra mesta je oddaljen le 5 minut vožnje z avtomobilom, prav toliko pa ga loči od vznožja Pohorja in z njim povezanih športnih objektov. Zaradi svoje lege predstavlja hotel harmonijo med urbanim okoljem in naravo - pri nas namreč bivate v mestu, ste pa kljub temu blizu narave, oddaljeni od hrupa in mestnega vrveža.

 

Hotel obiskujejo številni poslovni gosti, skupine mestnih turistov ter športne ekipe na pripravah. Navdušeni nad storitvami, prijaznostjo osebja in občutkom dobrodošlosti, se vedno znova vračajo k nam. Hotel je primeren tudi za tranzitne goste saj je s svojo lego neposredno ob hitri cesti prvi hotel, ki ga srečate ob prihodu v Maribor. 

 

V hotelu se nahaja 36 udobno opremljenih sob ter 2 apartmaja z ločenima spalnicama. Na voljo so naslednji tipi sob: enoposteljna soba, dvoposteljna soba s francoskim ležiščem, dvoposteljna soba z ločenimi ležišči ter hotelska suita. 

 

Sobe se nahajajo v dveh nadstropjih, v vseh pa je omogočen dostop do brezžičnega interneta. Gostom je na razpolago tudi računalnik z dostopom do interneta, tiskalnik ter fax

 

 

 

Parkirišče

Hotel razpolaga z 80 parkirnimi mesti, ki so pod videonadzorom in so za hotelske goste brezplačna. Parkirni prostor je razdeljen na dva dela, eden se nahaja pred in drugi za hotelom.

 

Možnost parkiranja avtobusov.

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki