+386 059 344 100 hotel@betnava.si

Lokalno nam je blizu

Radi imamo, da nam je to kar imamo radi blizu. Zakaj bi se temu odrekli? Zakaj bi se zadovoljili z nečim, kar nam pomeni manj?

 

Zakaj bi se zadovoljili z nečim, česa ne bomo nikoli do dobra spoznali? Zakaj bi hrepeneli po nečem, kar je tako daleč od pristnosti, da se že ob sami misli na dolgo potovanje k nam razblini ves občutek ljubezni. Mar ni lepše stopiti iz hiše na vrt, vtrgati iz drevesa zrelo jabolko sreče, ki je rastlo na kvalitetnih lokalnih tleh?

 

V Restavraciji Betnava cenimo kakovost in se zavedamo, da imajo plodovi narave, kot sta sadje in zelenjava, največ hranil zreli, sveži in ekološko pridelani.

 

Preživeto noč v našem hotelu lahko tako zaokrožite z okusnim obrokom v restavraciji hotela Betnava, kjer se boste srečali z okusi lokalno pridelane hrane v Mariboru in njegovi okolici. 

 

Vidimo prednost v lokalno pridelanih živilih in njihovem vključevanju v našo ponudbo. Tako vam, dragi gostje, na okusen in zdrav način želimo približati našo regijo in vam pokazati, kako zelo vas cenimo. Da boste v naši ponudbi lažje prepoznali živila lokalnega porekla, smo jih označili s simbolom zlatega jabolka.

 

 

E-novice

Prejmite ugodnosti na vaš e-mail

Želite biti na tekočem z dogajanjem v Betnavi? Naroči se na novičke in ne zamudi nobene posebne ponudbe več in bodi obveščen o vseh prihajajočih eventih.

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate s uporabo. Več informacij

Spletni piškotki